Training en coaching voor organisaties

Betrokken, gemotiveerde en energieke werknemers zijn noodzakelijk voor het voeren van een succesvolle onderneming. Mijn begeleiding is hierop gebaseerd en op basis van de vele tevreden klanten die ik reeds heb mogen ondersteunen blijkt dat mijn aanpak werkt. Mijn specialisaties zijn stressvermindering, het vergroten van Veerkracht en het ontwikkelen van een energieke en doelgerichte werkhouding.

 Meer weten? Bekijk onderstaand aanbod of neem contact op voor een vrijblijvend gesprek over mogelijkheden op maat.

Workshop Mindfulness in het bedrijf; rust, energie en focus

koffie op het werkEen praktische workshop die uw medewerkers handvatten biedt om beter met stress en spanning om te gaan. Kan worden aangeboden op het bedrijf zelf (bijvoorbeeld van 8 tot 10 uur of van 16 uur tot 18 uur). lees meer

Teambuilding; veel effectiviteit in een gezamenlijk dagdeel

handen met puzzelstukjesWilt u uw team een leuke en inspirerende dag of dagdeel bieden met praktische oefeningen en in een leuke sfeer? Ik heb ruime ervaring opgedaan met thema's als samenwerking, gezamenlijke doelen, focus en communicatie.
Graag hoor ik van u uw wensen en formuleer daarop een concreet voorstel. Desgewenst verstrek ik met plezier referenties. meer lezen

Individuele coaching

Mijn specialisaties zijn het voorkomen van en begeleiden bij burnout, omgaan met stress, focus en het hernemen van de eigen regie op het werk.

Ik werk met heldere coachingsdoelen en vooraf geformuleerde concrete resultaten. Deze worden tussenstijds getoetst en na afloop geevalueerd.

Op verzoek verstrek ik graag referenties. meer lezen