Coaching op maat

"De sleutel tot verandering ligt in het hier-en-nu"

Als er een of meer gebieden zijn in je werk of privéleven waar je niet tevreden over bent, kun je twee dingen doen. Je kunt je er bij neer leggen en ‘onder lijden’, of je kunt kijken of je het probleem kunt aanpakken. Als coach begeleid ik je hierbij, door je te helpen je vraag waar nodig te verduidelijken, samen te onderzoeken wat nodig is en hiermee aan de slag te gaan. Zo sta je er niet alleen voor, maar hou je wel de regie over je eigen veranderproces.

Hoe

We maken een eerste afspraak, waarbij je kunt ervaren of er een klik is, en of de aanpak en benadering je bevalt. Als dat het geval is gaan we verder aan het werk.
Als je opdrachtgever formeel je werkgever is, sluiten we een contract af, waarin prijs, duur, aantal sessie en desgewenst coachingsdoelen worden vastgelegd. Indien je zelf opdrachtgever bent gebeurt dat in overleg.

De coaching is flexibel en sluit aan op jouw wensen, dat wil zeggen dat de hoeveelheid en frequentie van de bijeenkomsten kan varieren. De coaching is daarnaast praktisch gericht, dat wil zeggen in de praktijk toepasbaar, en resultaatgericht. We werken aan de hand van gerichte vragen en doelen (die zo nodig tijdens het coachingstraject kunnen worden aangescherpt of aangepast). Regelmatig bespreken we of er sprake is van voelbare en zichtbare

Wat

De bijeenkomsten bestaan uit gesprekken en oefeningen, voorbereiden van hoe omgaan met praktijksituaties en nabespreken en bijsturen hiervan, afhankelijk van je wensen en coachingsvraag.

Hierdoor ontstaat er een voortdurende link tussen je coaching en je praktijksituatie en blijf je ook tussen de bijeenkomsten door oefenen en ontwikkelen.

Ik werk graag in de natuur, en vanuit mindfulness. Dat betekent dat ik graag met je aan de slag ga tijdens een wandeling in het bos, maar een andere setting is ook mogelijk.