Uniek aanbod
Kortdurend coachingstraject "Omgaan met stress met behulp van Mindfulness″

vrouw drinkt ontspannen kopje theeVoel je je vaak gespannen of gestresst?
Heb je het gevoel dat je voortdurend aan het hollen bent?
Ben je vaak prikkelbaar? Ben je eigenlijk alleen ontspannen tijdens je vakantie?
Zou je graag een meer ontspannen houding willen ontwikkelen en weten hoe je adequaat met stresssituaties kunt omgaan zodat je je hierdoor niet meer uit je evenwicht laat brengen?

In vier stappen kun je leren hoe je om moet gaan met de hectiek van het dagelijks leven.

Stap 1

Waar komt die stress vandaan?
Inzicht in jouw eigen stressfactoren

Stap 2
Waar verlang jij naar?
Het formuleren van concrete doelen die je wilt bereiken. Je krijgt helder op welke momenten je de meeste stress ervaart en wat je hier in zou willen veranderen.

Stap 3
Tips en oefeningen om de ongewenste (stress)situaties om te buigen in de gewenste (geformuleerde doelen onder punt 2).
Tijdens de coaching ga je al met een aantal oefeningen aan de slag en mbt huiswerkopdrachten ga je daar thuis ook verder mee.

Stap 4
Koester de veranderingen
Alle stappen die je zet op het gebied van stressreductie en ontspanning zijn het waard om gevierd te worden. Door je bewust te worden van de veranderingen, hoe klein ook, wordt je motivatie vergroot en wordt het steeds makkelijker om volgende stappen te zetten. Hiermee heb je de weg ingeslagen naar een ontspannen leven waarin je adequaat weet om te gaan met spanningen en stress.

Waarom is dit traject effectief?

  • Maatwerk. De aanpak is zodanig dat deze aansluit bij jouw eigen praktijk. Dat betekent dat je niet zelf hoeft te zoeken hoe je het geleerde moet toepassen, maar we gaan juist uit van jouw eigen situatie en zoeken daar de juiste benadering en oefeningen bij.
  • Meetbaar. We checken steeds of de aanpak effect heeft en sturen zo nodig bij. Aan het eind van het traject vatten we ook samen welke veranderingen je hebt doorgevoerd en meeneemt naar de toekomst
  • Aanpak en oefeningen zijn gebaseerd op Mindfulness.
  • Begeleiding vind plaats door een ervaren coach. Ik heb ruim 10 jaar ervaring en al veel van dit soort trajecten succesvol mogen begeleiden

Wat houdt het traject in?

  • 5 coachingswandelingen. Standaardlocatie is Landgoed Beerschoten in De Bilt. Een andere locatie is mogelijk in overleg.
  • 3 huiswerkopdrachten
  • 5 weken tips via de mail

Kosten

Voor het totale pakket betaal je 395 euro.