Missie en visie

In onze maatschappij leven we voortdurend met allerlei prikkels, uitdagingen, verplichtingen, verwachtingen en verleidingen. Kenmerk van de huidige tijd is dat het leven hierdoor steeds drukker lijkt te worden, met alle gevolgen van dien. Steeds meer mensen krijgen last van spanning en stress of hebben op zijn minst het gevoel steeds maar door te hollen en gehaast te leven.

Er is behoefte aan rust en het maken van de juiste keuzes, aan aandacht hebben voor wat het leven mooi maakt.

Een krachtig middel hierbij is Mindfulness; het helpt om tot jezelf te komen, eigen keuzes te maken en een ontspannen en krachtdadige houding te ontwikkelen.

Mindfulness is ook mijn eigen levenshouding en de wijsheden en inzichten vanuit mindfulness zijn mijn grootste bron van inspiratie.

Ik combineer dit met de ervaring die ik heb met een groot aantal managementbenaderingen, alsmede allerlei coachings-en trainingsmethodieken.

Hierdoor is mijn aanpak praktisch en is iedereen in staat zowel in het priveleven als op het werk op een eenvoudige manier rust te brengen en waar nodig veranderingen door te voeren om de juiste aandacht en kwaliteit te bereiken.

Mijn praktische inslag combineer ik met mijn behoefte aan verdieping en onderbouwing. Dat doe ik door mij voortdurend te blijven ontwikkelen. Naast het regelmatig volgen van lezingen, deelname en congressen etc. volg ik op dit moment de studie Gezondheidspsychologie aan de Open Universiteit Tilburg.

op deze manier streef ik naar het verwezenlijken van mijn droom:

"mensen helpen om inzicht te krijgen in bronnen van stress en spanning, tot rust te komen en de juiste keuzes te maken. Hierdoor ontstaat meer energie en een positieve werk- en levenshouding.

Simône Verlaan